Attractievlucht Barcelona

De eerste krachtmeting zit er op, Mont de Marsan werd voor enkelingen een daverend succes, de ander moet het doen met niet ingeloste illusies, een volgende keer beter. Over een week korven we in voor de konininnevlucht van de internationale fondkalender vanuit Barcelona, door de Brabantse Superleague uitgeroepen tot attractievlucht met een grote "cafésprint" onder al haar deelnemers, inleg 5,- euro p/p. voor de snelste eerste getekende. 

Opgeven en af te rekenen bij uw concourspenningmeester, die een opgave van de deelnemers dient te verzorgen voordat de duiven worden gelost bij: rogiergeerdink@gmail.com en het totaal ingelegde bedrag + de 75,- euro bijdrage van het IFC dient gestort te worden bij: Gerda den Ouden, penningmeester IFC Hoogerheide t.n.v. St. internationale fond IBAN NL11RABO0162517149.

Wanneer het aantal deelnemers bekend is zullen we een overzicht van de te winnen geldprijzen publiceren, het zullen minimaal 5 zéér respectabele geldprijzen worden, de pot wordt tevens gespekt met 75,- euro bijdrage van ieder betrokken inkorfcentrum.

Voor het winnende IFC met de snelste drie eerstgetekenden op de uitslag is er een prestigieuze Barcelonacup.